logo_web

Framtidssäkra din bostadsrättsförening.

Bli solhjälte du med.

Solceller BRF

Ta er bostadsrättsförening till en grönare framtid, låt solen betala omställningen.
För en bostadsrättsförening är solceller och laddinfrastruktur det naturliga steget in i framtiden. Genom att installera solceller får din BRF goda möjligheter att minska den totala driftkostnaden, samtidigt som det ökar fastigheternas och bostadsrätternas framtida värde.

En helhetslösning att lita på.
I alla väder.

Solceller är en investering som medför värde både för miljön, de boende och föreningens ekonomi. Med vårt unika koncept kan hela er bostadsrättsförenings elförbrukning produceras via solceller, vilket ökar förutsättningarna för en lönsam solcellsinvestering. Ni kan till och med låta solen betala er installation av laddstolpar – utan att behöva höja avgifterna!

Solceller ger er BRF en lysande framtid.

Det finns mycket pengar att tjäna för en bostadsrättsförening genom ett effektivt utnyttjande av takytan. Våra montörer och elektriker är både skickliga och har lång erfarenhet och de ser till att era solceller fungerar som de ska – i alla väder!  

Med vår helhetslösning blir det enkelt för både styrelse och boende att genomgå en installation av solceller och laddstolpar. Vi finns med under hela projektet och ser till att allt går rätt till – oavsett om det gäller hantering och administration av laddning eller solceller.

Trygghet och säkerhet.

Med oss som leverantör av solceller till din BRF kan du känna dig trygg både innan, under och efter att din solcellsanläggning har installerats. Genom att ta del av vårt serviceavtal kan du luta dig tillbaka, medan vi ansvarar för att din anläggning fungerar optimalt – även efter avslutad installation.

Referenser. 

Möt några av våra solhjältar.

Christer Olsson. styrelseordförande, BRF Lekandria.

"Responsen från föreningen var bara positiv!”

Hans Hallin. tekniskt ansvarig, BRF Stagseglet.

"Det är bara att ge en fjäder i hatten till gänget på El av Sol."

Så här enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning i er BRF.

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom föreningens behov och föruts­ättningar för solceller så att ni kan fatta ett beslut i styrelsen.

 

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er BRF. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcells­anläggning till ert elbolag för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller, men vissa undantag finns och vi finns då som stöd.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är era ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och klara.  

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhets­besiktning. Föreningen kan även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för er dagliga övervakning. 

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Er fastighet producerar nu egen solel. Luta er tillbaka och spara på både miljö och pengar.  

Senaste Solnytt om BRF

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida