logo_web

Försörj din verksamhet.

Med solens strålar.

Solceller Företag

Har du ett stort tak. Då har vi en lösning.
Att investera i solceller ger ditt företag möjlighet att producera stora mängder el, så att du både kan försörja din egen verksamhet och samtidigt sälja vidare ett eventuellt överskott. Vi har tagit fram lösningar för solcellsanläggningar till företag i en mängd olika branscher – från industrier och bilhandlare till golfbanor, lantbruk och många fler.

Och förresten, skulle du inte ha ett stort tak men en stor tomt så går det också bra. Hör av dig så berättar vi mer.

Full kontroll. På företagets elkostnad.

Genom att producera egen el blir din verksamhet mindre känslig för eventuella prisökningar. Med en väl tilltagen anläggning för solel i företaget säkrar du en stor del av den egna energianvändningen. Överskottet av el kan du enkelt sälja tillbaka till elbolaget.

Låt våra solcellsexperter räkna på din miljöeffekt och skräddarsy den bästa lösningen för din verksamhet.

Vi finns med. I varje steg.

Vi har byggt över 600 solcellsanläggningar och har lång erfarenhet i branschen. Vi finns med hela vägen – från start till nyckelfärdig lösning. Vi är noga med att hålla hög servicenivå, även efter att anläggningen är installerad.

Trygghet och säkerhet.

Med oss som leverantör kan du känna dig trygg både innan, under och efter att dina solceller har installerats. Genom att ta del av vårt serviceavtal kan du luta dig tillbaka, medan vi ansvarar för att din anläggning fungerar optimalt – även efter avslutad installation.
Låt solen försörja ditt företag

Möt några av våra solhjältar.

Ferrita sweden ab.

72% solenergi. 1600 kvm solceller.

Anderséns mekaniska verkstad.

46% solenergi. 2600 kvm solceller.

Aros auto bilförsäljare.

55% solenergi. 1600 kvm solceller.

Så här enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning i företaget

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom ditt företags behov och föruts­ättningar så att vi kan ta fram ett förslag på en solcellsanläggning som passar verksamheten.

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er fastighet. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcells­anläggning till elbolaget för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller, men vissa undantag finns och då bidrar vi med stöd och rådgivning.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är era ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och klara.

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en noggrann besiktning av anläggningen. Som företagare kan du även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi tar ansvar för er dagliga övervakning.

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Ditt företag producerar nu er egen el med hjälp av miljösmarta solceller. Luta dig tillbaka och spara på både miljö och pengar.

Kan man få bidrag eller skatteavdrag för solceller som företag?

Ansökningar för bidrag eller skattereduktion för installation av solceller till företag är i dagsläget stängda. Skulle det åter bli möjligt för företag att ansöka om investeringsstöd, skatteavdrag eller bidrag för installation av solceller så uppdaterar vi med mer information på denna sida. Det är i dagsläget (år 2021) enbart privatpersoner som kan begära stöd genom den nya skattereduktionen för grön teknik. Mer information om detta finns på Energimyndighetens hemsida.

Vi vet dock att det ändå lönar sig som företag att satsa på solceller. Det är en trygg investering som betalar sig på relativt kort tid, särskilt om ni förbrukar mycket energi i den egna verksamheten. Kontakta oss och boka ett möte så tar en av våra specialister fram en kalkyl på solceller för ditt företag där du tydligt kan se hur snabbt anläggningen kommer att betala sig med er nuvarande eller beräknade energiförbrukning.

Kika gärna på avsnittet med våra solhjältar ovan så ser du exempel på företagare som sparar stora summor varje år på att producera sin egen solenergi.

Proffs på solceller. Som levererar.

Visst finns det många företag som tillverkar solceller på marknaden idag, men inte alla klarar att leverera rejäla anläggningar som håller i längden. Vi är mer än ett företag som säljer solceller. Väljer du oss så får du en skräddarsydd lösning som ser både till ditt företags energiförbrukning, din budget och den tillgängliga ytan. Våra anläggningar har bevisat sig som driftsäkra, tåliga och kostnadseffektiva på både kort och lång sikt i svenskt klimat. Vi levererar solceller som är hållbara – både bildligt och bokstavligt talat.

Senaste Solnytt om Företag

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida