Försörj din verksamhet.

Med solens strålar.

Omvandla
solljus till energi

Sänk dina
elkostnader

Gör en insats
för miljön

Har du ett stort tak. Då har vi en lösning.  

Att investera i en solcellsanläggning ger ditt företag möjlighet att producera stora mängder el, så att du både kan försörja din verksamhet och samtidigt sälja vidare ett eventuellt överskott. Vi har erfarenhet av att installera allt ifrån stora solcellsanläggningar till industrier, bilhandlare, golfbanor och mycket mer. 

Luta dig tillbaka. Låt oss göra jobbet.

Genom att producera egen el blir er verksamhet mindre känslig för eventuella prisökningar. Överskottet av el kan ni sedan enkelt sälja tillbaka till elbolaget. Låt våra solcellsexperter räkna på din miljöeffekt och skräddarsy den bästa lösningen för din verksamhet.

Vi finns med. I varje steg.

Vi har byggt över 600 solcellsanläggningar och har lång erfarenhet i branschen. Vi finns med hela vägen – från start till nyckelfärdig lösning. Vi är noga med att hålla hög servicenivå, även efter att anläggningen är installerad.

Trygghet och säkerhet.

Med oss som leverantör kan du känna dig trygg både innan, under och efter att din solcellsanläggning installerats. Genom att ta del av vårt serviceavtal kan du luta dig tillbaka, medan vi ansvarar för att din anläggning fungerar optimalt – även efter avslutad installation.

Låt solen försörja din verksamhet. 

Möt några av våra solhjältar.

Ferrita sweden ab.

72% solenergi. 1600 kvm solceller.

Anderséns mekaniska verkstad.

46% solenergi. 2600 kvm solceller.

Aros auto bilförsäljare.

55% solenergi. 1600 kvm solceller.

Så här enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning.

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom föreningens behov och föruts­ättningar så att ni kan fatta ett beslut i styrelsen.

 

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er fastighet. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcells­anläggning till ert elbolag för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller, men vissa undantag finns och vi finns då som stöd.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är era ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och klara. 

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhets­besiktning. Föreningen kan även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för er dagliga övervakning. 

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Er fastighet producerar nu er egen el. Luta er tillbaka och spara på både miljö och pengar.