Rusta ditt företag.​

Producera egen el.

Solceller för företag.

Genom att investera i solenergi och installera solceller rustar du ditt företag och gör det mer motståndskraftigt mot stigande priser och höjda kostnader. Med solenergi kan du och ditt företag producera stora mängder energi – och överskottet kan ni sälja av för att få mer stabilitet i företagskassan. Dessutom är du och ditt företag med i klimatomställningen för en hållbar värld.

Självständig elproducent.​

Oavsett typ av verksamhet och oavsett om du har ett stort tak eller tomt kan vi skräddarsy en solcellsanläggning för dig. På så sätt kan du självständigt producera den energi som ditt företag behöver – och såklart lagra det som blir över.

Energikälla blir inkomstkälla.​

Solenergi kan skapa helt nya inkomstmöjligheter för dig och ditt företag. Den energi som inte företaget behöver kan säljas vidare till andra. Därmed blir din energikälla en ny inkomstkälla!

För en hållbar framtid.​

Att installera solceller är inte bara en investering för dig och din verksamhet utan även för klimatet. Ta steget och bli en del av förändringen för att bidra till en ljusare framtid.

Ge ditt företag en grönare framtid.​

För ditt företag är solceller och laddinfrastruktur det naturliga steget in i framtiden. Genom att installera solceller får ditt företag goda möjligheter att minska den totala driftkostnaden, samtidigt som det ökar företagets flexibilitet och framtida värde.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.

Några utvalda. Som är en del av förändringen.

”Nu lämnar vi något efter oss för framtiden som är helt i linje med FN:s globala mål.”

Thomas Bengtsson, VD på Woodsafe, Västerås

”Det är en väl värd investering i det långa loppet.”

Bengt Egnesund, VD på Aros Auto, Västerås

4,5 MWp solceller på Aramis i Baia Mare, Rumänien

Trygghet och säkerhet.​

Du kan känna dig trygg både innan, under och efter att vi på 
El av Sol installerar din solcellsanläggning. Genom att lägga till ett serviceavtal kan du luta dig tillbaka medan vi ser till att din anläggning fungerar som den ska – även efter avslutad installation.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.