logo_web

Vi är experter på solceller.

Låt oss räkna på din solaffär.

El av Sol projekterar och installerar kompletta solcellssystem för fastighetsägare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

På ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälper vi dig att producera egen el. Vi erbjuder allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, vår noggrannhet och vårt kundfokus har sett till att El av Sol Nordic AB är en ledande solenergiaktör i Sverige. Vi jobbar exklusivt med Kraftpojkarna AB som leverantör. De tillhandahåller marknadsledande komponenter av högsta kvalitet och långa garantitider. Både vår och Kraftpojkarnas finansiella styrka, långsiktiga tänkande samt ägarstruktur är av största betydelse för att kunna uppfylla garantikraven. Kvalitet, hög servicegrad och fokus på kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss, något  våra referenser gärna vittnar om. Kontakta oss så berättar vi mer om hur bra en solenergianläggning fungerar och vilka lösningar vi kan skräddarsy för just ditt tak!

ETT DYNAMISK FÖRETAG. I EN VÄXANDE BRANSCH.

Jobba hos oss.

Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt är El av Sol platsen för dig.

ETT DYNAMISK FÖRETAG. I EN VÄXANDE BRANSCH.

Lediga tjänster.

ETT DYNAMISK FÖRETAG. I EN VÄXANDE BRANSCH.

Lediga tjänster.

ETT DYNAMISK FÖRETAG. I EN VÄXANDE BRANSCH.

Att jobba hos El av Sol.

Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda
dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta
med något meningsfullt och roligt är El av Sol
platsen för dig.

PRODUCERA EGEN. MILJÖVÄNLIG EL.

Varför El av Sol.

El av sol är experter på solceller för fastighetsägare, industri, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Har du ett stort tak, har vi en lösning! Vi finns med hela vägen – från start till nyckelfärdig anläggning. Låt våra solcellsexperterräkna på din miljöeffekt och skräddarsy den bästa lösningen för din verksamhet.

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida