Vi bidrar till en hållbar framtid.

Vi är El av Sol.

El av Sol vill vara i framkant av förändringen.

Nu när solcellstekniken utvecklas snabbt är många på pucken. Vår utgångspunkt är denna; Vi behöver sticka ut – och vi gör det genom att kombinera vårt professionella kunnande med personligt bemötande och en engagerande, jordnära stil. Vi tror på en hållbar framtid!

Allt började med en vision om att ta vara på solens energi.

Det började med en brilliant idé ute på fälten i Katrinelund för cirka 10 år sedan. Vår grundare Håkan Lindberg ville skapa bättre förutsättningar för att ta vara på solens energi. Inledningsvis fokuserade vi på lant- och jordbruk, men tidigt hade vi även en vision om ett hållbart klimat och ljusa framtid för kommande generationer.

Vi bidrar till en hållbar framtid. Vi älskar solel – och vi älskar vad det betyder för vår gemensamma framtid. Att kunna göra en insats för miljön och samtidigt spara pengar är en oemotståndlig ekvation.

Vi sparar pengar åt våra kunder. Vi hjälper företag att se potentialen i deras egen fastighet genom att skapa en optimerad lösning och leverera kompletta solenergianläggningar.

Vi är El av Sol. Vi gör saker på vårt sätt – och vi gör det bra. Vi ska fortsätta vara en engagerad, kunnig och trevlig leverantör. Vi tror på en hållbar framtid!

Vår förändringsresa.

2014

El av Sol grundas av Håkan Lindberg i en lada på hans tomt med en dröm om att vara med och skapa en förändring.

2017

Flyttlasset går från Håkans lada till nya fräscha kontorslokaler i Västerås. Dessutom öppnar vi upp kontor i södra Sverige.

2019

Två år senare expanderar El av Sol ytterligare – till Litauen och Norge.

2022

Under 2022 bygger El av Sol sin första solpark i västmanländska Hallstahammar.

2023

El av Sol expanderar ytterligare – nu till södra europa.

Bli en del av förändringen mot en hållbar framtid – jobba hos oss.

Vi är alltid intresserade av duktiga personer som vill vara med på vår resa. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig för tillfället, så är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Våra partners.

Vi är glada över våra partners som vill vara en del av förändringen och stötta El av Sol i att ställa om till solenergi. Tillsammans bidrar vi till ett hållbart klimat och en ljus framtid!

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.