Solenergi och lantbruk.​

En strålande kombination.​

Solceller för lantbruk.​

Genom att investera i solenergi och installera solceller kan du få ut mer av ditt lantbruks generösa tak- och markytor och dessutom lättare tillgodose jordbrukets stora energibehov. Med solenergi ökar du klimatnyttan samtidigt som lantbruksmiljön kan blomstra med hjälp av den överskottsenergi som solen ger.

Stora tak. Fler möjligheter.​

Lantbruksmiljön passar perfekt ihop med solenergi. Dina stora tak- och markytor kan nämligen ge en väldigt bra årsproduktion av solel. Vi ser till att dina stora ytor ger ditt lantbruk en frodig framtid!

Få betalt för elen.​

När skördeperioden är förbi och du har lagrad solel över – sälj den vidare och tjäna lite extra på lantbruket! Med solenergi kan du själv styra produktionen och bestämma hur den används.

För en hållbar framtid.​

Att installera solceller är inte bara en investering för dig och din verksamhet utan även för klimatet. Ta steget och bli en del av förändringen för att bidra till en ljusare framtid.

Ge ditt lantbruk en grönare framtid.​

För lantbruksmiljön är solceller och laddinfrastruktur det naturliga steget in i framtiden. Genom att installera solceller får ditt lantbruk goda möjligheter att minska den totala driftkostnaden samtidigt som det ger ditt lantbruk mer flexibilitet att välja hur ni använder överskottsenergin.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.

Några utvalda. Som är en del av förändringen.

”Lantbrukare kan ta ett ansvar för moder jords klimat och göra egen el”

Per Watz, Kycklinggård, Kvicksund​

”Elen till glasstillverkningen skulle vara närproducerad”.

Clas Lundblad, Grinda Säteri, Malmköping

”Vi vill vara ett företag som är rätt i tiden med klimatsmarta idéer”.

Ann Eriksson, Snöborg Gård, Dalarna

Trygghet och säkerhet.​

Du kan känna dig trygg både innan, under och efter att vi på 
El av Sol installerar din solcellsanläggning. Genom att lägga till ett serviceavtal kan du luta dig tillbaka medan vi ser till att din anläggning fungerar som den ska – även efter avslutad installation.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.