logo_web

Solenergi och lantbruk.

En strålande kombination.

Solceller Lantbruk

Har ni ett stort tak. Så har vi en lösning.
Vi på El av Sol är inte bara experter på solceller för lantbruk. Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi kan solceller i stor skala och vet hur ett lantbruk fungerar. Vi förstår vilka utmaningar du står inför och vilka möjligheter du vill kunna utnyttja till max. Med oss kan du känna dig trygg och luta dig tillbaka, medan vi ser till att solen förser ditt lantbruk med el som sparar på både ekonomi och miljö. 

Betala dig själv. Istället för din elhandlare.

Att driva ett lantbruk innebär bland annat stora takytor, vilket ger goda förutsättningar för att få en bra årsproduktion och avkastning på en anläggning med solceller. När vi arbetar med solceller för lantbruk börjar vi med ett kostnadsfritt möte och en drönarmätning av dina tak, för att ta reda på just ditt lantbruks möjligheter.

Vi utgår alltid från din årsförbrukning och räknar på den mest optimala solcellsanläggningen efter dina förutsättningar. Allt för att du ska få så bra avkastning på dina solceller och så låg elräkning som möjligt.

Solparker - steget närmare en hållbar framtid.

El av Sol har lång erfarenhet inom fastigheter, BRF och lantbruk – och under det senaste året har även solparker blivit ett viktigt område för oss att projektera och installera våra anläggningar på.

Trygghet och säkerhet.

Vi på El av Sol är experter på solceller för fastighetsägare, industri, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Har du ett stort tak så har vi en lösning.

Högsta kvalitét. I vått och torrt.

Våra solcellsanläggningar för lantbruk använder de bästa solenergisystemen som marknaden har att erbjuda. Genom att vi under flera år har arbetat parallellt med försäkringsbolag och deras kravställning mot lantbrukare kan du känna dig säker på att våra anläggningar håller högsta kvalitet, i vått och torrt.

En lysande framtid. Tack vare solen.

Möt våra solhjältar.

Boda Gård. Strängnäs.

51% solenergi. 980 kvm solceller.

snöborg gård. dalarna.

60% solenergi. 636 kvm solceller.

Hemmingstorp. norrköping.

47% solenergi. 630 kvm solceller.

Så här enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning för lantbruk.

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom dina behov och föruts­ättningar så att du kan fatta ett beslut som passar ditt lantbruk.

 

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för din lantbruksfastighet. Utifrån den kan du sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av din solcells­anläggning till ditt elbolag för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller, men vissa undantag finns och vi finns då som stöd.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och redo att ta i drift.  

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhets­besiktning. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för den dagliga övervakningen av anläggningen.  

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Ditt lantbruk producerar nu egen el med solens hjälp. Luta dig tillbaka och spara på både miljö och pengar.  

Senaste Solnytt om Lantbruk

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida