Solenergi och lantbruk.

En strålande kombination.

Omvandla
solljus till energi

Sänk dina
elkostnader

Gör en insats
för miljön

Har ni ett stort tak. Så har vi en lösning.
Vi på El av Sol är inte bara experter på solceller. Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi kan solceller i stor skala och vet hur ett lantbruk fungerar. Vi förstår vilka utmaningar du står inför och vilka möjligheter du vill kunna utnyttja till max. Med oss kan du känna dig trygg och luta dig tillbaka, medan vi ser till att solen förser ert lantbruk med el som sparar på både ekonomi och miljö.  

Betala dig själv. Istället för din elhandlare.

Att driva ett lantbruk innebär bland annat stora takytor, vilket ger goda förutsättningar till att få en bra årsproduktion och avkastning på en anläggning med solceller. När vi arbetar med solceller för lantbruk börjar vi med ett kostnadsfritt möte och en drönarmätning av dina tak, för att ta reda på just ditt lantbruks möjligheter.

Vi utgår alltid från din årsförbrukning och räknar på den mest optimala solcellsanläggningen efter dina förutsättningar. Allt för att du ska få så bra avkastning på dina solceller och så låg elräkning som möjligt. 

Högsta kvalitét. I vått och torrt.

Våra solcellsanläggningar för lantbruk använder de bästa solenergisystemen som marknaden har att erbjuda.  Genom att under flera år arbeta parallellt med försäkringsbolag och deras kravställning mot lantbrukare kan du känna dig säker på att våra anläggningar håller högsta kvalitet, i vått och torrt. 

Trygghet och säkerhet.

Efter avslutad installation l av Sol är experter på solceller för fastighetsägare, industri, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Har du ett stort tak, har vi en lösning.

En lysande framtid. Tack vare solen.

Möt våra solhjältar.

Boda Gård. Strängnäs.

51% solenergi. 980 kvm solceller.

snöborg gård. dalarna.

60% solenergi. 636 kvm solceller.

Hemmingstorp. norrköping.

47% solenergi. 630 kvm solceller.

Så här enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning. 

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom föreningens behov och föruts­ättningar så att ni kan fatta ett beslut i styrelsen.

 

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er fastighet. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcells­anläggning till ert elbolag för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller, men vissa undantag finns och vi finns då som stöd.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är era ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och klara. 

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhets­besiktning. Föreningen kan även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för er dagliga övervakning. 

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Er bostads­rättsförening producerar nu er egen el. Luta er tillbaka och spara på både miljö och pengar.