Investera i solenergi.

Tillsammans med El av Sol.

Solenergi mot en tryggare framtid.​

Genom att investera i solenergi blir ditt företags miljö- och hållbarhetsprofil tydligare och ni kan bli en del av förändringen mot en hållbar värld. Vi är specialister på solenergilösningar för stora takytor och verksamheter med stort energibehov. Med oss kan ni ta steget mot förnybar energi och en framtid där ni är med och bidrar till en bättre miljö.

Solceller.

Solenergin är klimatsmart och enkel. Den är vår tids och framtidens viktigaste källa för energi. Vi erbjuder en variation av solcellsanläggningar anpassade efter dina behov och arbetar uteslutande med världsledande tillverkare. Det betyder att vi kan erbjuda en produkt av högsta kvalitet som presterar konsekvent under hela dess livslängd.

Laddning.

Det senaste året har mängden laddbara bilar ökat kraftigt och till 2030 väntas antalet eldrivna bilar stiga till 3 miljoner. Du kan bli en del av förändringen och möta det infrastrukturella behovet med hjälp av solenergi. Med laddstolpar tillgängliga nära bostäder och arbetsplatser kan du förenkla framtidens vardag.

Lagring.

Förnyelsebara energikällor ställer krav på energilagring i framtiden. Du som ställer om till solenergi i din verksamhet kan alltid välja att lagra energi och själv bestämma i vilken takt du behöver och vill förbruka den. Med hjälp av ett energilager kan du bli mer självförsörjande, flexibel och dessutom anpassa din energiförbrukning till din solenergiproduktion.

Såhär tar vi dig från tanke till installation.

Rådgivning och förutsättningar

Vi tar fram en skräddarsydd lösning och offert till dig och din verksamhet baserat på era behov.

Projektstart

Projektet planeras i detalj och föranmälan görs till ert elbolag. Installationen startar och vi är med och säkerställer fram till att solenergianläggningen är på plats.

Drift och produktion

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhetsbesiktning när allt är på plats. Här är ett bra läge att teckna ett serviceavtal – så tar vi hand om er dagliga övervakning även framöver.

Producera grön el!

Nu producerar ni er egen el och har tagit steget mot att spara på både miljö och pengar.

Luta dig tillbaka. Medan vi gör jobbet.

Tillsammans med oss kan du minska ditt företags klimatavtryck och sänka dina energikostnader.

Hos oss får du mer än bara solpaneler.

Helhetsansvar

Våra energiexperter tar fram en lösning som är anpassad för era förutsättningar. Vi tar sedan ett helhetsansvar för hela leveransen. Allt från projektering till montering, installation och driftsättning.

Lång erfarenhet

El av Sol har sedan 2014 installerat solcellslösningar runt hela Sverige. Vår långa och samlade erfarenhet av komplexa lösningar gör att du och din verksamhet kan känna er trygga i ert val av oss.

Senaste tekniken

Våra solcellsanläggningar byggs med marknadens bästa system. Vi är nyfikna och ser till att alltid ställa höga krav på våra leverantörer.

Mer än solenergi

Vi hjälper er ta steget mot en hållbar förändring och ser till att ge er den tryggaste lösningen för era förutsättningar. Ni kommer sänka era energikostnader och nå era hållbarhetsmål.

Personlig kontakt

Med oss som partner kan du känna dig trygg och omhändertagen innan, under och efter leverans. Du får en personlig kontakt som följer hela processen, är tillgänglig för support och erbjuder dig serviceavtal efter installation.

Våra partners.

Vi är glada över våra partners som vill vara en del av förändringen och stötta El av Sol i att ställa om till solenergi. Tillsammans bidrar vi till ett hållbart klimat och en ljus framtid!

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.