logo_web

En grönare framtid.

För din golfbana.

Ge din golfbana en grönare framtid.

Den tid på året då solen skiner som mest är också den tid som en golfklubb är mest verksam. Det innebär att samtidigt som behovet av el är som störst så producerar en solcellsanläggning som mest solenergi. Med solceller kan er golfklubb både minska driftkostnaderna och öka klimatnyttan. Så fort era solceller på golfklubben börjar producera el får ni dessutom möjligheten att investera mer i att förbättra och förvalta allt ifrån er golfbana och klubbanläggning till era medlemmars upplevelser. Ni förser helt enkelt hela golfklubben med ny energi – och allt ni behöver göra är att luta er tillbaka. Medan vi gör jobbet.

Din golfklubb har unika förutsättningar.

Som golfklubb finns ofta goda möjligheter till att producera sin egen solenergi, då ytorna är placerade i ett öppet läge för att fånga upp solens strålar. Låt en av våra experter räkna på er solaffär och ta fram en skräddarsydd lösning för just er golfklubb. På så sätt kan ni känna er trygga genom hela processen och alltid hålla en nära kontakt med oss. Vi är med hela vägen från första möte till nyckelfärdig anläggning.

Maria Pennerborn – Klubbchef, Surahammars Golfklubb

”Vår timing var perfekt – när vi räknade på tiden insåg vi att vi skulle kunna återbetala hela investeringen med ett lån på mindre än fem år!”

Så här enkelt kommer du igång med solceller på din golfklubb.

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom fastighetens behov och föruts­ättningar så att ni kan fatta ett beslut i styrelsen.

 

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er fastighet. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcells­anläggning till ert elbolag för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller på en fastighet, men vissa undantag finns och vi finns då som stöd.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är era ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och klara. 

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhets­besiktning. Som fastighetsägare kan du även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för er dagliga övervakning.  

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Din fastighet producerar nu er egen solel. Luta dig tillbaka och spara på både miljö och pengar. 

Senaste Solnytt

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida