En grönare framtid.​

För både golfbana och klimat.​

Solceller för golfklubbar.​

Genom att investera i solenergi och installera solceller kan du och din golfklubb gå mot en grönare framtid. Med solenergi ökar ni klimatnyttan samtidigt som ni kan minska era driftkostnader. Dessutom kan ni ge hela klubbanläggningen ett lyft med hjälp av den överskottsenergi
som solen ger.

Ny energi till golfklubben.​

Ge alla klubbens områden ny energi – såväl klubblokaler som fordon eller golfbana. Med hjälp av solenergi kan du göra en investering för dina medlemmar och deras helhetsupplevelse av golfklubben förbättras.

Stärk klubbens kassa.​

Att förse en hel golfanläggning med energi är kostsamt. Därför gör det stor skillnad när du själv producerar din solenergi och kan välja hur den används och lagras. Du kan också sälja av överskottet och på så sätt stärka klubbens kassa.

För en hållbar framtid.​

Att installera solceller är inte bara en investering för dig och din verksamhet utan även för klimatet. Ta steget och bli en del av förändringen för att bidra till en ljusare framtid.

Ge din golfbana en grönare framtid.​

Med solceller kan din golfklubb både öka klimatnyttan och minska era driftkostnader. Så fort era solceller börjar producera el får ni möjligheten att investera mer i att förbättra och förvalta allt ifrån er golfbana och klubbanläggning till era medlemmars upplevelser.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.

Trygghet och säkerhet.​

Du kan känna dig trygg både innan, under och efter att vi på 
El av Sol installerar din solcellsanläggning. Genom att lägga till ett serviceavtal kan du luta dig tillbaka medan vi ser till att din anläggning fungerar som den ska – även efter avslutad installation.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.