Ge din fastighet ett lyft.

Och bidra till en hållbar framtid.​

Solceller för fastighetsbolag.​

Genom att investera i solenergi och installera solceller kan du få ut mer av dina fastigheter. Du bidrar till den viktiga klimatomställningen och ökar dessutom värdet på ditt fastighetsbestånd. Med solenergi ser du till att förvalta och förbättra dina egendomar samtidigt som du sänker dina elkostnaderna.

Skapa en attraktiv miljö.​

Att ställa om till solenergi i dina fastigheter är ett sätt att öka värdet och förvalta dem på sikt. Förnybar energi är en del av framtiden och med solenergi skapar du en ekonomisk och klimatsmart miljö som attraherar nya hyresgäster.

Energikälla blir inkomstkälla.​

Solenergi kan skapa en helt ny inkomstkälla för dig och ditt fastighetsbolag. Den energi som inte förbrukas direkt i fastigheten kan lagras, men även säljas vidare. På så sätt blir din energikälla en ny inkomstkälla!

För en hållbar framtid.​

Att installera solceller är inte bara en investering för dig och din verksamhet utan även för klimatet. Ta steget och bli en del av förändringen för att bidra till en ljusare framtid.

Ge dina fastigheter en grönare framtid.​

För dina fastigheter är solceller och laddinfrastruktur det naturliga steget in i framtiden. Genom att installera solceller får ditt fastighetsbolag goda möjligheter att minska den totala driftkostnaden, samtidigt som det ökar fastigheternas värde.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.

Några utvalda. Som är en del av förändringen.

”Bättre att lägga pengar på en solcellsanläggning än att behålla dem på kontot.”

Jouko Körström, Bostads AB Mimer, Västerås

Trygghet och säkerhet.​

Du kan känna dig trygg både innan, under och efter att vi på 
El av Sol installerar din solcellsanläggning. Genom att lägga till ett serviceavtal kan du luta dig tillbaka medan vi ser till att din anläggning fungerar som den ska – även efter avslutad installation.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.