logo_web

Ge din fastighet ett lyft.

Och bidra till en hållbar framtid.

Solceller Fastighet

Gör din fastighet klimatneutral.
Genom att investera i solceller sparar din fastighet på både ekonomi och miljö. Elräkningarna blir minimala. Fastigheten ökar i värde. Och du bidrar till en mer hållbar framtid. El av Sol är experter på solcellsanläggningar och vi ser till att skräddarsy en lösning som förser er fastighet med solenergi av högsta kvalitet. Vi finns med hela vägen – från start till nyckelfärdig anläggning.

Din samarbetspartner. För en lönsam klimatomställning.

Att solceller är både lönsamma och bra för miljön är idag en självklarhet för många. Vi tar ett helhetsansvar under hela resan och med lång erfarenhet är vi rätt partner för dig som både vill sänka din fastighets klimatpåverkan och driftkostnad. Oavsett om det gäller nyproduktion, avtalslösningar, hyresfastigheter, sol- och laddstationer eller en solpark – så hjälper vi dig! Vårt mål är att skapa långa och goda kundrelationer, genom att ständigt leverera vad vi lovar.

Solparker - steget närmare en hållbar framtid.

El av Sol har lång erfarenhet inom fastigheter, BRF och lantbruk – och under det senaste året har även solparker blivit ett viktigt område för oss att projektera och installera våra anläggningar på.

Trygghet och säkerhet.

Med oss som leverantör kan du känna dig trygg både innan, under och efter att din solcellsanläggning har installerats. Genom att ta del av vårt serviceavtal kan du luta dig tillbaka, medan vi ansvarar för att din anläggning fungerar optimalt – även efter avslutad installation.

Solceller - en vinst för din fastighet. Och vår planet.

Väljer ni oss kan ni vara säkra på att ni valt en solenergilösning av högsta kvalitet. Vi arbetar uteslutande med världsledande tillverkare av solceller och har mångårig erfarenhet av en variation av solcellslösningar för större och mer komplexa fastigheter. Ni kan känna er helt trygga med att er investering i solceller ger avkastning och att ni samtidigt bidrar till en grönare omvärld. Om vi ser att det inte är en bra lösning kommer vi inte att rekommendera solceller åt er. Vi gör alltid en noggrann kalkyl för att säkerställa att en solcellsanläggning kommer att minska driftskostnaden och ge högre avkastning än vad fastigheten vanligtvis ger.

en lysande framtid. tack vare solen.

Möt några av våra solhjältar.

Vi är experter på solceller. 

För fastighets­ägare med höga krav. ​

Så här enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning för din fastighet.

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom fastighetens behov och föruts­ättningar så att ni kan fatta ett beslut i styrelsen.

 

02

SKRÄDDAR­SYDD HELHETS­LÖSNING

Energi­experter på vår design­avdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er fastighet. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcells­anläggning till ert elbolag för att den ska kunna anslutas till elnätet när det är dags. I normala fall krävs inte bygglov för att installera solceller på en fastighet, men vissa undantag finns och vi finns då som stöd.

04

UPP PÅ TAKET

Byggna­tionen tar fart – snart är era ladd­stationer, mätare, och solcells­paneler installerade och klara. 

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhets­besiktning. Som fastighetsägare kan du även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för er dagliga övervakning.  

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Din fastighet producerar nu er egen solel. Luta dig tillbaka och spara på både miljö och pengar. 

Senaste Solnytt om Fastighetsbolag

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida