Drönarfilm, solcellsanläggningar

El av Sol har projekterat och installerat fler än 500 stora solcellsanläggningar i Sverige. Geografiskt ligger dessa anläggningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Längs Vasagatan i Västerås har vi byggt många stora solcellsanläggningar och det har vi filmat med drönare.

När vi har installerat en solcellsanläggning i ett område, får vi ofta propåer från andra fastighetsägare, fastighetsbolag, företagare och bönder som ser de anläggningar vi har byggt. Det leder ofta till att vi bygger flera anläggningar på samma ort.

En solcellsanläggning skall fungera länge; i 30, 40 år. Då krävs det att installationen görs rätt från början och att alla delar i projektet är genomtänkt och utfört av kunnig personal. Inte minst gäller det elinstallationerna. Vi vet att idag, i augusti 2020, byggs var fjärde anläggning av installatörer som saknar behörighet. Det är också ett faktum att många anläggningar får problem efter några år på grund av bristfälliga installationer. Detta har det rapporterats om en stund nu, men fortfarande är det för många som endast ser på priset när man väljer leverantör.

El av Sol kommer inte att gå på ackord med kvalitet och säkerhet. Vi tror att det har varit nyckeln till vår framgång och nyckeln till att våra kunder är nöjda i många år.

Vi jobbar för att kunden skall få den bästa anläggningen för solenergi som marknaden kan erbjuda och att den monteras på ett sätt som ger optimalt utbyte. För att uppnå detta finns det inga genvägar. Långsiktigheten måste vara med från start!

Exempel på hur en elcentral för solcellsanläggning skall se ut.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.