Vi är med på Fastighetsmässan 2019, 6-7 mars

 

 

Den 6-7 mars är El av Sol Nordic med på Fastighetsmässan 2019 i Kista. El av Sol Nordic kommer att delta under de två dagarna. På plats i monter R:14 kommer våra energiexperter att finnas för att ge besökarna information och guidning om hållbara optimerade solenergilösningar för fastighetsägare.

Fastighetsmässan 2019 samlar de mest inflytelserika fastighetsaktörerna för två dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer. Fastighetsmässan ska vara en mötesplats som erbjuder både utställare och besökare en helhetslösning. På plats ska man hitta allt som behövs inom fastighetsbranschen. Produktnyheter, innovationer, skapa värdefulla kontakter och möjligheter att göra affärer direkt på mässgolvet.

Fastighetsmässan har i år följande inriktningar:

Drift: Allt inom fastighetsautomation, styrsystem och driftservice.

Förvaltning: Allt från system som gör ert arbete lättare till skötsel av fastigheter.

Underhåll: Allt från underhållsfria lösningar till tjänster och produkter som håller nere kostnader för underhåll.

Energi: Allt från värmepumpar, energisystem samt produkter och tjänster som håller energiförbrukningen nere.

Miljö: Allt från utemiljö, sophantering, hållbarhetstjänster och inomhusmiljö.

Säkerhet: Allt inom säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, till exempel larmsystem, passerkontroll och videoövervakning, men även inom brandskydd och det personliga skyddet.

Digitalisering: Det senaste inom smarta hem och hur digitalisering utvecklar fastigheter.

För de som är intresserade har vi biljetter kvar att dela ut. Hör av dig till oss för biljetter eller mer information. Varmt välkommen till vår monter R:14 den 6-7 mars på Fastighetsmässan i Kista.