logo_web

Pengar att spara.

Smart solenergi.

Solceller lönar sig.

Solenergi är en viktig byggsten i framtidens hållbara energisystem. I Sverige har vi god solinstrålning med 1600-1800 soltimmar om året – men även under molniga dagar lagrar du energi från solen med hjälp av våra skräddarsydda lösningar.

Betala dig själv. Istället för din elhandlare.​

Genom att producera egen el kan du dessutom kapa kostsamma effekttoppar och bidra till att belastningen på elnätet minskar, vilket ofta stöds med betalning från nätägare. Inom 7-12 år kan du räkna med att din solcellsanläggning betalat sig själv genom minskade elkostnader.

Vi hjälper dig att producera, ladda och lagra egen el.
Du som kund ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt val när du väljer oss. Vi anpassar alltid våra erbjudanden så att du med säkerhet får avkastning på din investering. Vi ser också till att följa upp vårt arbete för att säkerställa att dina förväntningar tillgodosetts. Vare sig det gäller en större solcellsanläggning eller en mindre laddstation. Vi hjälper dig producera, ladda och lagra egen el på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt.

Solceller.

Laddning.

Lagring.

solen levererar. du producerar.

Solnytt.

Är du nyfiken på det senaste inom solel? Hos oss kan du läsa om nya miljövänliga material för solpaneler, riksdagsbeslut som påverkar producering av solel, solceller hos fastighetsägare och mycket mer.

Solceller.

Solenergin är billig, förnybar och enkel. Den är vår tids och framtidens viktigaste källa för energi. Vi erbjuder en variation av solcellsanläggningar anpassade efter dina behov och förutsättningar och arbetar uteslutande med världsledande tillverkare. Det innebär en produkt av högsta kvalitet som presterar konsekvent under hela dess livslängd.

Stränginstallation och optimerare.

Bland de olika solcellslösningarna finns det några bestående alternativ som är värda att känna till. Solceller som kopplas ihop i serier kallas för strängar och påverkas av varandra. Det innebär att om en av solpanelerna i strängen skuggas så kommer övriga panelers prestation bli sämre. Lösningen på det heter optimerare, eller microinverter, och installeras under varje enskild solpanel. Det tillåter panelerna att prestera individuellt och ser till att din solcellsanläggning inte blir lika känslig för skuggningar.

Laddning.

Elbilar och laddhybrider är här för att stanna. De senaste 12 månaderna har tillväxten av laddbara personbilar ökat med 60 % och ingenting tyder på att det är en tillfällig trend. År 2030 väntas hela 2,5 miljoner eldrivna bilar färdas på våra vägar och samhället står i och med det inför en stor omställning och utmaning. 

För att möta tillväxten av laddbara bilar krävs det stora infrastrukturella insatser. Du kan vara en del av dessa. En elbil behöver laddning och den sker allra helst med minsta möjliga tidsspillan och ansträngning. Så vart laddar du då helst bilen? Jo, hemma eller på arbetet medan du jobbar så klart. Vi har lösningar för alla typer av laddplatser och utformar dem utifrån dina behov.

Lagring.

Energilagring ses framöver som en grundförutsättning i ett system baserat på förnyelsebara energikällor. Ett lokalt energilager gör det möjligt att göra ekonomiska nedskärningar och har därtill många funktionella fördelar – både för den mindre villan och för den större industrin.

En av fördelarna med ett lokalt energilager är att det tillåter dig att reducera fastighetens högsta effektuttag och därigenom sänka din elkostnad, i och med en övergång till effekttariffer.

Såhär enkelt kommer du igång med solceller.

Från start till nyckelfärdig anläggning. 

01

TREVLIGT ATT TRÄFFAS

Vi ses på ett första möte och går igenom era behov och förutsättningar så att ni kan fatta ett beslut.

02

SKRÄDDARSYDD HELHETSLÖSNING

Energiexperter på vår designavdelning presenterar en unik lösning, speciellt framtagen för er. Utifrån den kan ni sedan fatta ett väl genomtänkt beslut.

03

REDO ATT BÖRJA

Projektet planeras i detalj så att allt finns på plats och är redo att sättas igång. Vi gör en föranmälan av er solcellsanläggning till ert elbolag, så att den kan anslutas till elnätet när det är dags. Vi finns även här som stöd ifall bygglov krävs. 

04

UPP PÅ TAKET

Byggnationen tar fart – snart är era laddstationer, mätare, och solcellspaneler installerade och klara.

05

VI HÅLLER KOLL

Vi går igenom drift, säkerhet och gör en helhetsbesiktning. Ni kan även teckna ett serviceavtal med oss, så att vi kan ta ansvar för er dagliga övervakning. 

06

ETT SOLIGT GRATTIS!

Ni producerar nu er egen el. Luta er tillbaka och spara på både miljö och pengar. 

Så här enkelt kommer ni igång med solceller

Så här enkelt kommer ni igång med solceller

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida