logo_web

Varför El av Sol.

Vi kan solceller.

Kostnadsfri
rådgivning

El av Sol

Låt våra solcells-
experter få räkna
på din solaffär!

Tjäna pengar på dina tak.

En solcellsanläggning ger dig möjlighet att producera stora mängder el som kan försörja din verksamhet samtidigt som du kan sälja vidare överskottet. Genom att investera i solceller ökar fastighetens värde samtidigt som det minskar din elräkning redan från dag ett. Du blir dessutom självförsörjande och mindre känslig för elprisökningar. Vi utgår alltid från er årsförbrukning och anpassar solcellsanläggningen efter just era förutsättningar

01

Vi kan solceller.
Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi kan solenergi i stor skala. Vi förstår vikten av kravspecifikationer, säkerhet, dokumentation och garantier.

02

Kvalitét.
Vi har lång erfarenhet, stor kunskap och jobbar endast med system av hög kvalitet och lång livslängd. Dessutom använder vi oss bara utav erfarna montörer och elektriker.

03

Helhetsansvar.
Vi tar ett helhetsansvar för hela leveransen. Allt från projektering till montering, installation och driftsättning. Dessutom ingår allt du behöver för en komplett anläggning.

04

Senaste tekniken.
Våra solcellsanläggningar använder de bästa solenergi-systemen marknaden har att erbjuda. Det gör att du får ut maximalt av din anläggning.

05

Personlig service.
Med oss som partner kan du känna dig trygg och omhändertagen innan, under och efter leverans. Vi har en personlig kontakt under hela processen, finns lättillgängliga för support samt erbjuder serviceavtal efter installation.

06

Alltid uppdaterade.
Vi håller oss ständigt uppdaterade på regler och krav från myndigheter. På samma sätt håller vi oss uppdaterade gällande produktnyheter, för att vara säkra på att vi levererar marknadens bästa och mest moderna solenergilösning.

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida