logo_web

Känn dig trygg.

Med vårt serviceavtal.

Kostnadsfri
rådgivning

El av Sol

Låt våra solcells-
experter få räkna
på din solaffär!

våra nöjda kunder. referenser.

Referenser.

El av Sol är experter på solceller för fastighetsägare, industri,
bostadsrättsföreningar och lantbruk. Har du ett stort tak, har vi en lösning.

VAR TRYGG MED. VÅRA SERVICEAVTAL.

Serviceavtal.

Med oss som leverantör kan du känna dig trygg både innan, under och efter leverans. Vi är med i varje steg – från start till nyckelfärdig solcellsanläggning. Nu kan du som är kund hos oss dessutom ta del av vårt serviceavtal, så att du kan luta dig tillbaka medan vi ansvarar för att din anläggning fungerar optimalt – även efter avslutad installation. Serviceavtalet innebär att vi står för alla kostnader vid garantiärenden, daglig övervakning av din anläggning och regelbundna besiktningar. Vi hjälper dig att producera egen förnybar energi på ett bättre och mer lönsamt sätt. Er väg till energifrihet börjar med oss! 

VÅRA PRODUKTER. OCH VÅR TEKNIK.

Produkt & teknik.

Du som kund ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt val när du väljer oss. Vi anpassar alltid våra erbjudanden så att du med säkerhet får avkastning på din investering. Vi ser också till att följa upp vårt arbete för att säkerställa att dina förväntningar tillgodosetts. Vare sig det gäller en större solcellsanläggning eller en mindre laddstation. Vi hjälper dig producera, ladda och lagra egen el på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt.

STÖVLARNA I MYLLAN. BLOCKEN MOT SKYN.

Varför solceller.

Solenergi är en viktig byggsten i framtidens hållbara energisystem. I Sverige har vi god solinstrålning med 1600-1800 soltimmar om året – men även under molniga dagar lagrar du energi från solen med hjälp av våra skräddarsydda lösningar.

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida