Att jobba hos

El av sol.

Ett dynamiskt företag. I en växande bransch.

Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt är El av Sol platsen för dig.

Vi är alltid intresserade av duktiga personer som vill bli en del av vårt framgångsrika team, så även fast vi inte har några lediga tjänster som passar dig för tillfället är du välkommen att skicka in en spontanansökan till: jobbahososs@elavsol.se. Vi hör sedan av oss när vi har en tjänst som passar dig.

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU.

REKRYTERINGSANNONS – PROJEKTLEDARE

Är du vår nya projektledare?

Nu söker vi en projektledare att stärka vårt team i Västerås. I rollen ansvarar du för att leverera solcellsanläggningar till våra kunder, hela vägen från start till nyckelfärdig anläggning.

Som projektledare hos oss tar du ansvar för allt i från tidsplan, budget och kvalitet till det viktigast av allt – att våra kunder blir nöjda. Du är hela tiden spindeln i nätet och håller i kontakt med kund, underentreprenörer, våra egna säljare och  projektörer. Du är van vid att arbete i flera projekt samtidigt, då rollen oftast innebär att du leder 10–15 projekt varav 3-5 installationer parallellt, medan övriga är i förberedande stadie. Vi ser också gärna att du har ett genuint intresse för solceller och/eller el och-bygginstallationer, eller ett visat intresse för att lära dig mer och att anta utmaningar.

Som person är du en problemlösare med stor förmåga att driva dina projekt framåt. Du arbetar strukturerat, kommunikativt och har ett starkt öga för noggrannhet och detaljer såväl som helheten. Med dig som projektledare faller inget mellan stolarna. Du drivs hela tiden av att viljan att lära dig nya saker, förbättras inom din roll och tar ansvar för dina projekt i alla lägen.

El av Sol har lång erfarenhet inom solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar utanför landet i Norge och Baltikum. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig. Och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälpts åt att leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi ger dom möjligheten att göra en insats för vår planet. Vill du vara med?

Maila din ansökan till jobbahososs@elavsol.se, intervjuer sker löpande.