Att jobba hos

El av sol.

Ett dynamiskt företag. I en växande bransch.

Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt är El av Sol platsen för dig.

Vi är alltid intresserade av duktiga personer som vill bli en del av vårt framgångsrika team, så även fast vi inte har några lediga tjänster som passar dig för tillfället är du välkommen att skicka in en spontanansökan till: jobbahososs@elavsol.se. Vi hör sedan av oss när vi har en tjänst som passar dig.

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU.

El av Sol Rekryteringsannons - Projekteringschef

Är du vår nya Projekteringschef?

Nu söker vi en projektör som ansvarar för vårt projekteringsteam till vårt huvudkontor i Västerås. I rollen som projekteringschef ansvarar du för att leda gruppen av projektörer som i detalj projekterar sålda solcellsanläggningar som ska installeras. En väl genomförd projektering ger rätt förutsättningar för att våra projektledare kan säkerställa varje installation – med kvalitet, i tid och till rätt kostnad. Samt viktigast av allt, att vår kund blir nöjd.

Som ansvarig för gruppen är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa kvalitet och effektivitet i utförda projekteringar inom El av Sol. Du väntas vara tekniskt kunnig och kan stötta medlemmarna i gruppen där utmaningar och problem dyker upp, samtidigt som du själv väntas utföra projekteringar av mer komplexa projekt. Du kommer på motsvarande sätt bli inblandad vid framtagning av offerter för motsvarande komplexa och större projekt.

Som ledare är din huvudsakliga uppgift att få alla medarbetare och företaget att växa. Det är genom att var och en växer och utvecklas som vi som företag utvecklas. När alla trivs och vi hjälps åt, levererar vi bra projekt och resultat, det är din uppgift som ledare att se till att alla trivs och mår bra liksom har rätt förutsättningar att kunna prestera. Det är din roll som ledare att säkerställa dessa förutsättningar. El av Sol präglas av stort eget ansvar, högt i tak där vi agerar på de problem som dyker, samt ett tydligt lagarbete.

Under installation är en projektör i nära kontakt med projektledare vid behov för att stötta med teknisk kunskap. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna samarbeta och ha en nära dialog med både säljare och projektledare – varje projekt är ett teamarbete och det är tillsammans som vi gör vårt jobb framgångsrikt.

Under en vanlig vecka väntas du som projektör i detalj projektera 2-3 anläggningar som ska installeras. Förutom dessa löpande arbetsuppgifter väntas du leda veckomöten med gruppen för att prioritera projekt samt vara länken mellan andra avdelningar och projekteringen.

Vidare behöver du vara med och se till att vi ständigt utvecklas, då El av Sol är i en stor förändringsprocess. Det är viktigt för oss att vi hittar personer som vill vara med på denna resa – som trivs med att ta stort eget ansvar, är en lagspelare och drivs av att jobba nära sina kollegor och att lösa problem tillsammans. Vi styr vårt utvecklingsarbete själva i hög grad, genom att utvärdera och ändra våra arbetssätt, vilka produkter vi ska använda såsom paneler, växelriktare och infästningssystem, liksom programvaror för att underlätta projektering etc.

Du har god kunskap om solcellsanläggningar och har minst 2 års erfarenhet av att projektera, du har även stor förståelse för el och gärna erfarenhet av ledarskap och det är meriterande men inget krav att du har haft personalansvar. Du har förmågan att vara analytisk och förstå vikten av att minimera kostnaderna när det är dags för projektering, samtidigt som du är noga med att alltid säkerställa kvalitén. Du behöver vara strukturerad, lösningsorienterad och ansvarstagande för att kunna säkerställa att varje projektering och arbetsuppgift utförs noggrant och enligt plan.

El av Sol har lång erfarenhet av solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar utanför landet, i Norge och Baltikum samt på Balkan. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälps åt at leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi gör det möjligt att göra en insats för vår planet. Vill du vara med?

Vi utvärderar ansökningar löpande. Skicka din ansökan till jobbahososs@elavsol.se.

El av Sol Rekryteringsannons - Projektledare

Är du vår nästa projektledare?

Nu söker vi projektledare att stärka vårt team i Västerås. I rollen ansvarar du för att leverera solcellsanläggningar till våra kunder, hela vägen från start till nyckelfärdig anläggning.
Som projektledare hos oss tar du ansvar för allt ifrån tidsplan, budget och kvalité till det viktigaste av allt – att säkerställa att våra kunder kunder blir nöjda. Du är hela tiden spindeln i nätet och håller kontakt med kund, underentreprenörer, våra egna säljare och projektörer. Du är van vid att arbeta i flera projekt samtidigt, då rollen oftast innebär att du leder 15-20 projekt varav 3-5 installationer parallellt, medan övriga är i förberedande stadie. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för solceller och erfarenhet av el- och byggentreprenader, men viktigast av allt är att du har ett visat intresse för att utvecklas och utmanas i din roll.

Som person är du en problemlösare med stor förmåga att driva dina projekt framåt. Du arbetar strukturerat, noggrant och kommunikativt med ett starkt öga för detaljer såväl som helheten. Med dig som projektledare faller inget mellan stolarna. Du drivs hela tiden av att viljan att lära dig, förbättras inom din roll och du tar fullt ansvar för dina projekt i alla lägen.

El av Sol har lång erfarenhet inom solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar utanför landet i Norge och Baltikum. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig. Och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälps åt att leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi gör det möjligt att göra en insats för vår planet. Vill du vara med?

Vi utvärderar ansökningar löpande. Skicka din ansökan till jobbahososs@elavsol.se.

El av Sol Rekryteringsannons - Projektledare Solpark

Är du vår nästa projektledare för stora solparksprojekt?

Nu söker vi en projektledare att stärka vårt team i Västerås. I rollen ansvarar du för att leverera större solcellsanläggningar, hela vägen från start till nyckelfärdig anläggning. Som projektledare hos oss tar du ansvar för allt ifrån tidsplan, budget och kvalitet till det viktigaste av allt – att våra kunder blir nöjda. Du är hela tiden spindeln i nätet och håller kontakt med kund, underentreprenörer, våra egna säljare och projektörer. Du är van vid att arbeta i flera projekt samtidigt, då rollen oftast innebär att du leder en handfull projekt åt gången, varav 1-3 installationer kan pågå parallellt, medan övriga är i förberedande eller avslutande stadie. Du tar också hand om ansökningsprocesser till nätägare, länsstyrelsen etc. och är ofta inblandad tidigt i säljfasen av dessa större projekt. Projekten är inte enbart solparker på mark utan även större takanläggningar på över 1 MWp.

Du har ett genuint intresse för solceller och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande projekt samt el- och bggentrepenader sedan tidigare. Viktigast av allt ett intresse för att lära dig mer och att anta utmaningar samt de egenskaper en bra projektledare behöver. Det är meriterande om du har internationell erfarenhet då vi har flera projekt framöver som ska installeras utanför Sveriges gränser.

Som person är du en problemlösare med stor förmåga att driva dina projekt framåt. Du arbetar strukturerat, noggrant och kommunikativt och har ett starkt öga för detaljer såväl som helheten. Med dig som projektledare faller inget mellan stolarna. Du drivs av att viljan att utvecklas och förbättras i din roll och tar fullt ansvar för dina projekt i alla lägen.

El av Sol har lång erfarenhet inom solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar i Norge, Baltikum och på Balkan. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälps åt att leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi gör det möjligt att göra en insats för vår planet. Vill du vara med?

Vi utvärderar ansökningar löpande. Skicka din ansökan till jobbahososs@elavsol.se.

El av Sol Rekryteringsannons - Projektör

Är du vår nya projektör?

Nu söker vi en projektör att stärka vårt team i Västerås. I rollen som projektör ansvarar du för att i detalj projektera sålda solcellsanläggningar som ska installeras. En väl genomförd projektering ger rätt förutsättningar för att våra projektledare kan säkerställa varje installation – med kvalitet, i tid och till rätt kostnad. Samt viktigast av allt, säkerställa att vår kund blir nöjd.

Som projektör stöttar du även framtagning av offerter och i flera fall förprojekteras anläggningar även innan de är sålda. Under installation är du som projektör i nära kontakt med projektledare vid behov för att stötta med teknisk kunskap. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta och ha en nära dialog med både säljare och projektledare – varje projekt är ett teamarbete och det är tillsammans som vi gör vårt jobb framgångsrikt.

Under en vanlig vecka kan du som projektör i detalj projektera 3–4 anläggningar som ska installeras. Förutom dessa löpande arbetsuppgifter behöver du vara med och se till att vi ständigt utvecklas, då El av Sol är i en stor förändringsprocess. Det är viktigt för oss att vi hittar personer som vill vara med på denna resa – som trivs med att ta stort eget ansvar, är en lagspelare och drivs av att jobba nära sina kollegor och att lösa problem tillsammans. Vi styr vårt utvecklingsarbete själva i hög grad, genom att utvärdera och ändra våra arbetssätt, vilka produkter vi ska använda såsom paneler, växelriktare och infästningssystem, liksom programvaror för att underlätta projektering etc.

Du har god kunskap om solcellsanläggningar, stor förståelse för el och gärna även för entreprenadverksamhet. Du har förmågan att vara analytisk och förstå vikten av att minimera kostnaderna när det är dags för projektering, samtidigt som du är noga med att alltid säkerställa kvalitén. Du behöver vara strukturerad, lösningsorienterad och ansvarstagande för att kunna säkerställa att varje projektering och arbetsuppgift utförs noggrant och enligt plan.

El av Sol har lång erfarenhet av solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar i Norge och Baltikum samt på Balkan. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälps åt at leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi gör det möjligt att göra en insats för vår planet. Vill du vara med?

Vi utvärderar ansökningar löpande. Skicka din ansökan till jobbahososs@elavsol.se.