Att jobba hos

El av sol.

Ett dynamiskt företag. I en växande bransch.

Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt är El av Sol platsen för dig.

Vi är alltid intresserade av duktiga personer som vill bli en del av vårt framgångsrika team, så även fast vi inte har några lediga tjänster som passar dig för tillfället är du välkommen att skicka in en spontanansökan till: jobbahososs@elavsol.se. Vi hör sedan av oss när vi har en tjänst som passar dig.

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU.

El av Sol Rekryteringsannons - Projektör

Är du vår nya projektör?

Nu söker vi en projektör att stärka vårt team i Västerås. I rollen som projektör ansvarar du för att i detalj projektera sålda solcellsanläggningar som ska installeras. En väl genomförd projektering ger rätt förutsättningar för att våra projektledare kan säkerställa varje installation – med kvalitet, i tid och till rätt kostnad. Samt viktigast av allt, att vår kund blir nöjd.

Som projektör stöttar du även framtagning av offerter och i flera fall förprojekteras anläggningar även innan de är sålda. Under installation är du som projektör i nära kontakt med projektledare vid behov för att stötta med teknisk kunskap. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta och ha en nära dialog med både säljare och projektledare – varje projekt är ett teamarbete och det är tillsammans som vi gör vårt jobb framgångsrikt.

Under en vanlig vecka kan du som projektör ta fram 5–10 offerter, samt att i detalj projektera 3–4 anläggningar som ska installeras. Förutom dessa löpande arbetsuppgifter behöver du vara med och se till att vi ständigt utvecklas, då El av Sol är i en stor förändringsprocess. Det är viktigt för oss att vi hittar personer som vill vara med på denna resa – som trivs med att ta stort eget ansvar, är en lagspelare och drivs av att jobba nära sina kollegor och att lösa problem tillsammans. Vi styr vårt utvecklingsarbete själva i hög grad, genom att utvärdera och ändra våra arbetssätt, vilka produkter vi ska använda såsom paneler, växelriktare och infästningssystem, liksom programvaror för att underlätta projektering etc.

Du har god kunskap om solcellsanläggningar, har stor förståelse för el och gärna även för entreprenadverksamhet. Det sistnämnda är inget krav men en fördel. Du har förmågan att vara analytisk och förstå vikten av att minimera kostnaderna när det är dags för projektering, samtidigt som du är noga med att alltid säkerställa kvalitén. Du behöver vara strukturerad, lösningsorienterad och ansvarstagande för att kunna säkerställa att varje projektering och arbetsuppgift utförs noggrant och enligt plan.

El av Sol har lång erfarenhet av solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar utanför landet, i Norge och Baltikum. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig. Och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälps åt att leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi gör det möjlighet att göra en insats för vår planet. Vill du vara med? 

Ansök före den 28 april genom att skicka din ansökan till jobbahososs@elavsol.se.

El av Sol Rekryteringsannons - Projektledare

Är du vår nästa projektledare?

Nu söker vi en projektledare att stärka vårt team i Västerås. I rollen ansvarar du för att leverera solcellsanläggningar till våra kunder, hela vägen från start till nyckelfärdig anläggning.
Som projektledare hos oss tar du ansvar för allt ifrån tidsplan, budget och kvalitet till det viktigaste av allt – att våra kunder blir nöjda. Du är hela tiden spindeln i nätet och håller kontakt med kund, underentreprenörer, våra egna säljare och projektörer. Du är van vid att arbete i flera projekt samtidigt, då rollen oftast innebär att du leder 10-15 projekt varav 3-5 installationer parallellt, medan övriga är i förberedande stadie. Vi ser också gärna att du har ett genuint intresse för solceller, gärna erfarenhet av el- och byggentreprenader, men viktigast av allt ett visat intresse för att lära dig mer och att anta utmaningar samt de egenskaper en bra projektledare behöver.

Som person är du en problemlösare med stor förmåga att driva dina projekt framåt. Du arbetar strukturerat, kommunikativt och har ett starkt öga för noggrannhet och detaljer såväl som helheten. Med dig som projektledare faller inget mellan stolarna. Du drivs hela tiden av att viljan att lära dig nya saker, förbättras inom din roll och tar ansvar för dina projekt i alla lägen.

El av Sol har lång erfarenhet inom solceller med en stark tillväxt i ryggen, både inom Sverige och med satsningar utanför landet i Norge och Baltikum. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern i Norden för större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt större företagare och lantbrukare.

För oss är varje medarbetare lika viktig. Och för att lyckas hos oss är du en lagspelare, som tillsammans med resten av teamet hjälpts åt att leverera det bästa resultatet till våra kunder. Vi har högt i tak och sätter alltid våra kunder i fokus!

Vi får solceller att bidra till våra kunders verksamhet, samtidigt som vi gör det möjligt att göra en insats för vår planet. Vill du vara med?

Ansök före den 7 april genom att skicka din ansökan till jobbahososs@elavsol.se.