Ny VD hos El av Sol

Efter en lyckad rekryteringsprocess presenterade El av Sol sin nya VD förra veckan. Han heter Markus Thulin, är 38 år och bosatt i Västerås. Markus är ingenjör och ekonom och har tidigare har arbetat bland annat på IKEA med affärs- och leverantörsutveckling. Senast kommer han från Hästens sängar där huvudfokus var verksamhetsutveckling och där han var VD för produktionsbolaget.

”El av sol har åstadkommit mycket under de senare åren. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med den entusiastiska och kunniga personal som finns i företaget. Det finns en underliggande tro på att förnybara energikällor är rätt väg att gå och med det som utgångspunkt känns det helt rätt att fortsätta expandera och ta i bruk ny teknik och nya samarbetsformer. Sol är definitivt framtiden”, säger Markus Thulin.

Markus börjar i en tid när det händer mycket hos El av Sol. Till exempel har företaget just startat et bolag i Norge och planerar för en satsning på solparker. ”Sverige har kommet en bit på vägen när det gäller förnybara energikällor, men det finns mycket mer att göra. Branschen är ung och det kommer många nya aktörer hela tiden. Det är bra. Konkurrens är nyttigt, men det kräver att        aktörerna i branschen är villiga att utbilda och utveckla både sig själva och sina kunder”.

Markus Thulin, VD El av Sol Nordic AB

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.