Jobba hos oss

Att arbeta hos El av Sol

El av Sol är ett litet och dynamiskt företag där alla tar stort ansvar, har stor frihet och möjlighet att påverka. Den atmosfären och kulturen vill vi ha kvar när vi växer! Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt är El av Sol platsen för dig! 

Vi vill att alla som arbetar på El av Sol ska ha schyssta villkor. Alla medarbetare har en fast månadslön och du får stora möjligheter till kompetensutveckling i din roll. Utöver detta får alla anställda avsättningar till pension, sjukdomsförsäkring, sjukvårdsförsäkring, olycksfalls- och livförsäkring samt friskvårdsbidrag. Lyckas vi nå våra gemensamma mål får alla på företaget en bonus.

  • Lediga tjänster

Jobbevakning

El av Sol söker regelbundet personal på olika ställen i landet. Om du vill att vi ska skicka information så snart en tjänst du kan vara intresserad av läggs upp, klicka på Till jobbevakning. Du kommer då till vårt rekryteringsstöd Happyrs hemsida där du väljer vilken roll du är intresserad av och skapar en profil. Genom Happyrs system kommer du få information via mejl så snart en tjänst finns upplagd som kan vara av intresse för dig.