logo_web

Drönarfilm, solcellsanläggningar

El av Sol har projekterat och installerat fler än 500 stora solcellsanläggningar i Sverige. Geografiskt ligger dessa anläggningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Längs Vasagatan i Västerås har vi byggt många stora solcellsanläggningar och det har vi filmat med drönare.

När vi har installerat en solcellsanläggning i ett område, får vi ofta propåer från andra fastighetsägare, fastighetsbolag, företagare och bönder som ser de anläggningar vi har byggt. Det leder ofta till att vi bygger flera anläggningar på samma ort.

En solcellsanläggning skall fungera länge; i 30, 40 år. Då krävs det att installationen görs rätt från början och att alla delar i projektet är genomtänkt och utfört av kunnig personal. Inte minst gäller det elinstallationerna. Vi vet att idag, i augusti 2020, byggs var fjärde anläggning av installatörer som saknar behörighet. Det är också ett faktum att många anläggningar får problem efter några år på grund av bristfälliga installationer. Detta har det rapporterats om en stund nu, men fortfarande är det för många som endast ser på priset när man väljer leverantör.

El av Sol kommer inte att gå på ackord med kvalitet och säkerhet. Vi tror att det har varit nyckeln till vår framgång och nyckeln till att våra kunder är nöjda i många år.

Vi jobbar för att kunden skall få den bästa anläggningen för solenergi som marknaden kan erbjuda och att den monteras på ett sätt som ger optimalt utbyte. För att uppnå detta finns det inga genvägar. Långsiktigheten måste vara med från start!

Exempel på hur en elcentral för solcellsanläggning skall se ut.

Producera egen. miljövänlig el.

Varför El av Sol.

El av sol är experter på solceller för fastighetsägare, industri, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Har du ett stort tak, har vi en lösning! Vi finns med hela vägen – från start till nyckelfärdig anläggning. Låt våra solcellsexperterräkna på din miljöeffekt och skräddarsy den bästa lösningen för din verksamhet.

fyll i dina uppgifter. Vår serviceavdelning kommer att kontakta dig inom kort.

Serviceärende

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

footer-hemsida