Producera egen el.

Framtidssäkra din bostadsrättsförening.

Solceller för bostadsrättsföreningar.

Genom att investera i solenergi och installera solceller tar du och din bostadsrättsförening steget mot förnybar energi och en hållbar framtid. Med solenergi sänker ni era energikostnader och behöver inte oroa er för elpriser som går upp. Dessutom höjer ni värdet på fastigheten och blir en attraktiv förening för kommande medlemmar.

Öka attraktionsvärdet.

Framtidens bostadsmarknad ser ljus ut för bostadsrättsföreningar som ställer om till solenergi. Att du och din förening installerar solceller idag gör er till en attraktiv förening för morgondagens medlemmar.

Ge överskottet till bilen.

När din bostadsrättsförening producerar egen energi blir ni också självständiga i hur ni vill använda överskottet. Att installera egna laddstolpar och erbjuda el till de boendes elbilar är en klimatsmart och attraktiv lösning för er förening.

För en hållbar framtid.

Att installera solceller är inte bara en investering för dig och din verksamhet utan även för klimatet. Ta steget och bli en del av förändringen för att bidra till en ljusare framtid.

Ge din bostadsrättsförening en grönare framtid.

För din bostadsrättsförening är solenergi och laddinfrastruktur det naturliga steget in i framtiden. Genom att installera solceller får din BRF goda möjligheter att minska totalkostnaden, samtidigt som det ökar fastigheternas och bostadsrätternas framtida värde.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.

Några utvalda. Som är en del av förändringen.

"Responsen från föreningen var bara positiv"

Christer Olsson, Styrelseordförande, BRF Lekandria

"Det är bara att ge en fjäder i hatten till gänget på El av Sol."

Hans Hallin, Tekniskt ansvarig, 
BRF Stagseglet

"Vi är väldigt nöjda med den kontakt som vi haft med El av Sol.”

Annica Berg, Styrelseordförande, BRF Östertull 2

Trygghet och säkerhet.

Du kan känna dig trygg både innan, under och efter att vi på 
El av Sol installerar din solcellsanläggning. Genom att lägga till ett serviceavtal kan du luta dig tillbaka medan vi ser till att din anläggning fungerar som den ska – även efter avslutad installation.

Bli en del av förändringen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig inom kort.